Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Oyuncular Bütün Yetkililerden üstündür gelin açıklıyorum

Reklam/Sponsor

(En son düzenleme: 12-10-2017, Saat: 16:07 PatikliPenguen.)

editlenmiştir
Alıntı

Her şey güzel olmuşta şu odalarda yetkili tayfayla takılma olayını beğenmedim. Bugüne kadar hep odalarda gezdim özelden yazanı sorgusuz sualsiz istediği odaya attım. Yetkisi var yok bir şey değişmez saygı çerçevesinde muhabbet edebiliyorsa her yere girip çıkabilir, söylemesi yeterli.
Alıntı

Telifmi Atalım karşım ne istion Big Grin
Alıntı

(27-04-2017, Saat: 20:06)Özbay16 demiş ki: Her şey güzel olmuşta şu odalarda yetkili tayfayla takılma olayını beğenmedim. Bugüne kadar hep odalarda gezdim özelden yazanı sorgusuz sualsiz istediği odaya attım. Yetkisi var yok bir şey değişmez saygı çerçevesinde muhabbet edebiliyorsa her yere girip çıkabilir, söylemesi yeterli.

işin şakası oda Tongue
Alıntı

Çocuklar baş tacıdır. Her insan belirli bi' çocukluk dönemi geçirmiştir.
Alıntı

Upssss Big Grin
Alıntı

(En son düzenleme: 27-04-2017, Saat: 21:46 Rebel.)

Sende bi zamanlar yetkiliydin senin icinde geçerli mi bunlar ?
Alıntı

Okan abi hiç oyuncu olmadı ki Big Grin
Alıntı

(28-04-2017, Saat: 16:25)wr1tering demiş ki: Okan abi hiç oyuncu olmadı ki Big Grin

baştacımız o Tongue
Alıntı

(27-04-2017, Saat: 20:06)Özbay16 demiş ki: Her şey güzel olmuşta şu odalarda yetkili tayfayla takılma olayını beğenmedim. Bugüne kadar hep odalarda gezdim özelden yazanı sorgusuz sualsiz istediği odaya attım. Yetkisi var yok bir şey değişmez saygı çerçevesinde muhabbet edebiliyorsa her yere girip çıkabilir, söylemesi yeterli.
Özbay haklı banada ara sıra oraya buraya atarmisin diye soranlar oluyor normal jail odalarında takılıyorum TS De yetki tayfa diye bir şey yok zaten ,Smile
Alıntı