Oyuncular Bütün Yetkililerden üstündür gelin açıklıyorum |
Reklam/Sponsor
editlenmiştir
Her şey güzel olmuşta şu odalarda yetkili tayfayla takılma olayını beğenmedim. Bugüne kadar hep odalarda gezdim özelden yazanı sorgusuz sualsiz istediği odaya attım. Yetkisi var yok bir şey değişmez saygı çerçevesinde muhabbet edebiliyorsa her yere girip çıkabilir, söylemesi yeterli.
(27-04-2017, Saat: 20:06)Özbay16 demiş ki: Her şey güzel olmuşta şu odalarda yetkili tayfayla takılma olayını beğenmedim. Bugüne kadar hep odalarda gezdim özelden yazanı sorgusuz sualsiz istediği odaya attım. Yetkisi var yok bir şey değişmez saygı çerçevesinde muhabbet edebiliyorsa her yere girip çıkabilir, söylemesi yeterli. işin şakası oda ![]()
(27-04-2017, Saat: 20:06)Özbay16 demiş ki: Her şey güzel olmuşta şu odalarda yetkili tayfayla takılma olayını beğenmedim. Bugüne kadar hep odalarda gezdim özelden yazanı sorgusuz sualsiz istediği odaya attım. Yetkisi var yok bir şey değişmez saygı çerçevesinde muhabbet edebiliyorsa her yere girip çıkabilir, söylemesi yeterli.Özbay haklı banada ara sıra oraya buraya atarmisin diye soranlar oluyor normal jail odalarında takılıyorum TS De yetki tayfa diye bir şey yok zaten , ![]() |