| Adminlik oyunu komutçuları |
Reklam/Sponsor (16-04-2017, Saat: 01:25)BarisBora demiş ki: Deymez birsey yazmaya Seni kötülemedim ismini dahi vermedim fakat değmez demen biraz tuhaf sadece daha tecrübeli komutçular alınırsa ve yaptırılırsa sevinirim dedim ricada bulundum çok tuhaf yazdığım konuyu nasıl kötüye çeviririm mantığıyla bakıyorsunuz tuhaf. (16-04-2017, Saat: 01:20)PatikliPenguen demiş ki: gereksiz bi konu olduğunu düşünüyorum. Herkese şans verilmeli, ister tecrübeli olsun ister tecrübesiz. Bu sefer'de başka şekilde olsun. Herkesin kendi görüşü saygı duyarım sana göre güzel oynattı bana göre gördüğüm en kötü adminlik oyunuydu sadece fikrimi belirttim dediğim gibi.
16-04-2017, Saat: 07:44
(En son düzenleme: 16-04-2017, Saat: 07:47 bismillah01.
Düzenleme Nedeni: Ee
)
Teksen bir yönden hakli çünkü ben ilk adminlik oyunumda berbat bir bicimdeydim sonra CT De kalarak yavaş yavaş öğrendim barış bora seni Burda kimse kötülemiyor sadece öneri olarak koyulmuş
Ben katilmiyorum arkadas adam komutcu kimse karisamaz canim sıkıldi diye adminlik oyununa tecrubeli komutcu gecsin denemez adam gecmeden nasil tecrube kazanacak herseyde bi sacmalik ariyonuz caniniz sikildiysa bana gelin ben sizi eglendiririm istese adam 3 kere kz yaptirir onlada alir adminlik oyununu neyse uzatmic
Burada şahsa yönelik eleştiri yapılmamış bana kalırsa, bu gerekli bir şey. Kötü diye bir şey yok zaten, adminlik oyununda muhabbet değil oyun döner ve bu da bilgili biri tarafından yapılmalı zannımca. Bunda herhangi kırılacak üzülecek bir şey yok diye düşünüyorum. Herkese iyi forumlar.
(20-04-2017, Saat: 19:25)rynaa demiş ki: Ben katilmiyorum arkadas adam komutcu kimse karisamaz canim sıkıldi diye adminlik oyununa tecrubeli komutcu gecsin denemez adam gecmeden nasil tecrube kazanacak herseyde bi sacmalik ariyonuz caniniz sikildiysa bana gelin ben sizi eglendiririm istese adam 3 kere kz yaptirir onlada alir adminlik oyununu neyse uzatmic Gerçekten konumu okusaydın ''gecmeden nasil tecrube kazanacak'' Bu soruyu sormazdın Tecrübelilerin yanında koruma olacak demiştim. Canımız sıkıldı evet aslında en önemli olay bu değildi doğru düzgün +1 bile verilmedi şu oyun iptal bu oyunda da +1 yok falan filan Yinede görüşüne saygı duyarım (20-04-2017, Saat: 21:21)Ex2wasdzone demiş ki: Burada şahsa yönelik eleştiri yapılmamış bana kalırsa, bu gerekli bir şey. Kötü diye bir şey yok zaten, adminlik oyununda muhabbet değil oyun döner ve bu da bilgili biri tarafından yapılmalı zannımca. Bunda herhangi kırılacak üzülecek bir şey yok diye düşünüyorum. Herkese iyi forumlar. İşte olayı saptırmadan direk olarak anlayan biri.
(15-04-2017, Saat: 22:42)Emir1GT demiş ki: Aynen Yeni Komutçular Geçmemesi Gerek Bugün Adminlik Oyununda Her Oyun Uzun Sürdü Kısa Süreli Oynatmak Yerine Oyuna Herşeyi Eklediler Örneğin Bugünkü Adminlik Oyununda İp Oynıycaktık İpe Araba, Müftü Eklendi Tamam Fantezi Olabilir Ama Bunlar Adminlik Oyununda Olmasın Normal Komutta Olsun Adminlik Oyunu 10.30 a Kadar Sürdü ve Saat 10'da Sadece 3 Oyun Oynanmıştı Sonlarda Biraz Hızlandı ve 2.30 Saatte Bitti Allah'a Şükür.Sen hertürlü admin oluon ztn |
| Benzer Konular... | |||||
|
08-02-2018, Saat: 02:22
Son Mesaj: PrinceofKnights |
|||||
|
31-10-2017, Saat: 16:52
Son Mesaj: AirCrack-NG |
|||||
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |