| MG SUNUCUSU |
Reklam/Sponsor
Herkese Merhaba;
Şimdi Direk Olaya Girmek İstiyorum Mg Sunucusu Açıldımı Gibi sorular oluyor ya da aç artık gibi sorular geliyor.o zaman başlayalim Adminlik alımı varmı ya da yetki nasıl alabilirim? -Adminlik Olacağını Zannetmem Ama En Az 20 Tl Atarsanız Bağışör Tagini Alabilirsiniz. Sunucu Ne Zaman Açılacak? -Emin olun kimseyi bekletmek istemiyoruz fakat yapılması gerek ayarlar var düzenlemeler var sadece biraz zaman istiyoruz : ![]() -Ne Gibi Şeyler Gelicek? -İlk başta olursa market sistemi kredi sistemi gelicek burdan aura pet skin gibi şeyleri alabileceksiniz(Tam Olarak Kesin Değil) - Level eklentisi gelicek ne kadar çok map bitirirseniz o kadar seviyeniz artar. -Ve yazamadığım Bi kaç şey daha var ama aklıma gelmiyor. -Istediğiniz Map vs -Assaği Tarafa Güzel Mg Mapleri Biliyorsanız Link Olarak Atabilirsiniz. DİPNOT: Lütfen Admin Al Beni Ben İlgilenirim Gibi Şeyler Yazmayın Zaten Bizim Aklımızda İlgilenecek Kişi Ciddi Varsa Ona Sorup Yetkisini Yazarız.Diger Yolla İse Sunucu Sahiplerine Sorulur Onlarda Onay Verirse O Kişiye Yetki Yazilir. İyi oyunlar İyi forumlar
Lutfen admin al ben ilgilenirim
mg_acrophobia var guzel mg saw var mg simpson guzel mg adev klasiktir bu arada deathrun modu da olcak mi veya dr mapleri de ekli olcak mi servera?
Lutfen admin al ben ilgilenirim
Boş boş durmak yerine girerim ilgilenirim
Resul onları isim almak yerine masaya isim yatırıp ona yetki vermeyi düşünüyoruz.
|
| Benzer Konular... | |||||
|
24-07-2019, Saat: 00:04
Son Mesaj: bağkur_emeklisi |
|||||
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |