Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Sunucu Listesi - wasdzone Forum
Sıra: Durum: Oyun: Sunucu Adı:
IP:
Oyuncular:
Harita:
Seçenekler:
1 Kapalı wasdzone Jailbreak 185.198.75.2:27015 0/0 - - -
2 Kapalı wasdzone MG 185.198.75.12:27015 0/0 - - -
    Toplam sunucu: 2     Toplam oyuncu: 0     Toplam kapasite: 0     Toplam boş kapasite: 0     Doluluk Oranı: 0 %     Rekor Oyuncu: 83

Forum İstatistikleri

13,000 Members,   3,239 Topics,   22,892 Replies,   Latest Member is ArmandoVew

ELVEDA :)
Gönderen: ShocK* - 05-12-2016, Saat: 17:24 - Cevaplar (6)

Konuyu açacak yer bulamadım.

Beni seven sevmeyen herkese teşekkürler. Bırakıyorum herşeyi. Kendinize iyi bakın.

Continue reading..

Bilgisayarınızla ilgili bir sorun VAC sistemini engelliyor [ÇÖZÜM DERLEMESİ]
Gönderen: Özbay - 05-12-2016, Saat: 14:00 - Cevap Yok

Selam dostlarım.
Pek öyle video çekmekle falan aram yoktur ama sorunu yaşayanların uğraşmaması için bir video çekmeyi denedim hatalarım olduysa affola.

Yapılacakları videoda anlattım yazılı olarakta paylaşayım.

1. Steam açıp Kütüphaneden oyunlara basıp CS:GO ya sağ tıklayıp özellikler diyoruz
    Açılan pencerede Yerel Dosyalar sekmesine tıklayıp 'OYUN ÖNBELLEĞİNİN BÜTÜNLÜĞÜNÜ DOĞRULA' seçeneğine tıklıyoruz.

2.Windows+r tuşlarına basıp Run penceresinde cmd yazıp açıyoruz yada Windows işaretine sağ tıklayıp Komut İstemi seçeneğine basıyoruz.
   C klasörüne iniyoruz. = cd.. cd.. 2 kez yazarak.
   Ve internetten bulduğum bu dört kodu yazıyoruz
   -     bcdedit /deletevalue nointegritychecks
   -     bcdedit /deletevalue loadoptions
   -     bcdedit /debug off
   -     bcdedit /deletevalue nx
   -     exit

Ve bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz.

3. Denetim masasını açıyoruz, Sistem ve Güvenliğe tıklıyoruz.
    Açılan ekranda Windows Güvenlik Duvarına tıklıyoruz ve soldan etkinleştir veya devre dışı bırak seçeneğine basıyoruz.
    İki yerdede kapatıp tamama basıp çıkıyoruz.

Yaşayanlar için umarım çözüm olmuştur. İyi forumlar

Continue reading..

Video CS:GO Map Güncellemeleri 28/11/16
Gönderen: Skylue - 05-12-2016, Saat: 00:10 - Cevaplar (6)

3kliksphilip'den map güncelleme incelemesi.

Valve'nin yaptığı son güncelleme ile birlikte Train ve Dust2 maplarında da değişiklikler oldu...
Bunlardan en önemlisi ise Dust2 de A sidedaki kutular ve Train mapındaki merdivenler...

Türkçe altyazı mevcut, çevirisini ben yaptım.
Not: Arkadaşın konuşması hızlı olduğundan dolayı altyazıyı vidyoyu izlerken durdurarak okumanız gerekebilir :d

Continue reading..

Sanat sever wasdzone üyeleri içeri bir baksın
Gönderen: Özbay - 04-12-2016, Saat: 19:33 - Cevaplar (5)

Şiir okumayı fazlasıyla seven bir insanımdır. Çok fazla kitap geldi geçti elime çok fazla şairden çok farklı şiirler okudum. Geçtiğimiz günlerde Kemal Hamamcıoğlu diye birine rastladım. Youtube'de videoları var kısa filmleri ve içlerinde derin anlamlar yüklü şiirleri. Ben çok beğendiğim için sizlerle paylaşmak istedim. Sanat sever dostlarımız dinleyip yorumlarını bırakırsa sevinirim. 

NOT: Yorum olarak 2 video daha koyucam

1.  Dudaklarım kanlı, sevgilim

2.  Aklıma ne zaman gelsen

3. Çamurunu sil

Continue reading..

!eldiven Kostümleri geldi!
Gönderen: relre - 04-12-2016, Saat: 15:51 - Cevaplar (11)

Oyunda !eldiven yazarak o beklediğiniz glovesları kullanabileceksiniz. Skinlerde henüz markette satılan skinler yok. Topluluk tarafından yapılan skinler var. Eldiveni seçince bazen hemen gelmiyor, bazen ölünce geliyor. O da yakında fixlenir.

Continue reading..

Serverdaki müzik listesine nasıl ulaşırım
Gönderen: burakcangumus - 04-12-2016, Saat: 04:07 - Cevaplar (1)

baya uğraştım bulamadım bi yardımcı olursanız beyler güzel olur şimdiden teşekkürler

Continue reading..

CS:GO Hava Durumları
Gönderen: MooNov - 04-12-2016, Saat: 00:33 - Cevaplar (2)

Valve'in adeta göz bebeği olan ve oyun dünyasına adını altın harflerle yazdırmayı başaran Counter Strike: Global Offensive için oldukça güzel bir mod yayınlandı. Luke Millanta and Lewis Palfrey isimli geliştiriciler tarafından hazırlanan mod, her oyunda değişik hava koşulları özelliğini getiriyor. Kum fırtınası, yağmur ve sis gibi toplam 10 farklı hava durumunun yer aldığı mod aşina olduğumuz haritaları çok daha gerçekçi ve oynama isteğini daha da yüksek bir hale getiriyor. Üstelik görselliğin yanı sıra oyun deneyimini de ciddi anlamda etkileyen hava koşulları yanında bazı etkiler ile öne çıkıyor, örneğin yağmurda görüş açısını düşürüyor ve ayak seslerinin duyulması zorlaşıyor.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
[Resim: CSGOya-oyun-zevkini-arttiran-degisken-ha...7640_0.jpg]

Şimdilik sadece Dust 2OverpassCache ve Mirage haritalarında geçerli olan mod FPS değerine az da olsa negatif etki yapıyor. Bu mod içerisinde yer alan hava koşulları ise şunlardır:

• Thunderstorm (Yoğun yağış, düşük görünürlük, su birikintileri, sık sık yıldırım, fırtına bulutları) 

• Heavy Rain (Yoğun yağış, orta görüş, su birikintileri, zaman zaman yıldırım, fırtına bulutu) 

• Light Rain (Hafif yağmur, normal görüş alanı, su birikintileri, yıldırım yok, fırtına bulutları) 

• Heavy Sandstorm (Düşük görüş alanı, atmosferdeki toz, kum fırtınalı gökyüzü) 

• Medium Sandstorm (Orta görüş alanı, atmosferdeki toz, kum fırtınalı gökyüzü)

• Light Sandstorm (İyi görüş alanı, kum fırtınalı gökyüzü)

• Heavy Fog (Yoğun sis, düşük görüş alanı, bulutlu gök yüzü)

• Light Fog (Hafif sis, ortalama görüş alanı, bulutlu gök yüzü)

• After Rain (Yağmur sonrası yerde su birikintisi) 

• Default (Varsayılan hava) 

Continue reading..

Information Herkes Kendisine İyi Baksın
Gönderen: BugraBEY - 03-12-2016, Saat: 20:42 - Cevaplar (3)

Yine Ben.Bazılarınıza Göre Gereksiz Gelecek Belki Ama Yazayım Dedim./3.12.2016/ tarihinde kaptanlık oyununda futbol sahasında bring ile dolaştığım için uyarılmadan ban yedim. ve 20.35 de ts3 serverindende ban yemiş bulunmaktayım. Hatamın Farkındayım. Ancak genede ban yememi anlamış değilim. Neyse Konumuz Bu Değil. Bu Son Yaşanan olay sonrası wasdzone gurubundan ayrılmaya karar verdim.Bu zamana kadar tam 2 ayım geçti serverda. ortam güzeldi hoşdu. eğlenceliydide. saygı ve sevgi boldu. burada çok fazla kişi ile tanıştım ve onlarla zaman geçirdim. tabiki sıkıntılar yaşadığım kişilerde oldu. Bu Gönderinin altına yorum yazabilirsiniz. Hergün gelip okumaya çalışacağım ancak çok önemli bi durum olmadıkça cevap vermeyeceğim. buzamana kadar beni aranızda tuttuğunuz ve sahip çıktığınız için teşşekkür ederim. sizin yerinizi hep tutacağım ve "wasdzone" tagımı asla kaldırmayacağım. Benim için uğraşan , ar-ge , Yetki alımcısı , komutcu , admin , kaptan vs kim varsa çok teşşekür ediyorum. hayatımda geçirdiğim en eğlenceli 2 ayı bana sağladınızı için herkes kendisine iyi baksın. Hoşçakal WASDZONE.!  Heart

Continue reading..

Old Cenk ile New cenk arasındaki farklar 1
Gönderen: BANATOR - 03-12-2016, Saat: 14:41 - Cevaplar (1)

https://youtu.be/R1Btv1zFUwc?t=3m20s

"aslında ben hile açmadım cenk açtı"

Continue reading..

GameX
Gönderen: AstegmenMarsi - 01-12-2016, Saat: 20:05 - Cevaplar (3)

KİLİT

Continue reading..

Çevrimiçi Kullanıcılar
Şu anda 37 çevrimiçi kullanıcı var. 0 üye | 37 Misafir

Hoşgeldin Ziyaretçi
Mesaj atabilmek için forumumuza kayıt olmalısınız.

Kullanıcı Adı

Şifre

En Son Konular
Yaşayanlara selam olsun
Son Mesaj: TheMechanic
19-12-2023, Saat: 10:06
BUNE KARDEŞİM SUNUCU SAHİ...
Son Mesaj: Swallow
25-11-2022, Saat: 22:31
Minigames Yeni Market Eşy...
Son Mesaj: 4pro bey
29-07-2022, Saat: 06:18