Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Sunucu Listesi - wasdzone Forum
Sıra: Durum: Oyun: Sunucu Adı:
IP:
Oyuncular:
Harita:
Seçenekler:
1 Kapalı wasdzone Jailbreak 185.198.75.2:27015 0/0 - - -
2 Kapalı wasdzone MG 185.198.75.12:27015 0/0 - - -
    Toplam sunucu: 2     Toplam oyuncu: 0     Toplam kapasite: 0     Toplam boş kapasite: 0     Doluluk Oranı: 0 %     Rekor Oyuncu: 83

Forum İstatistikleri

13,000 Members,   3,239 Topics,   22,892 Replies,   Latest Member is ArmandoVew

Tsde adını amerika yapan mizahşör kaptan burdamı
Gönderen: BANATOR - 01-12-2016, Saat: 14:49 - Cevaplar (3)

Tsde adını amerika yapıp ben kaptan amerikayım diyen arkadaş seni ileri düzey espriden 1 gün bankayacaktım 1 saniye yapmışım yanlışlıkla tsye gelince haber verde 1 gün ban atcam

Continue reading..

Forum görüntü değişimi
Gönderen: BigThunder - 30-11-2016, Saat: 18:38 - Cevaplar (6)

Sa beyler bugün ilk kez foruma giriyorum ve bende tasarım değimiş. Ayrıyetten ilk başta yer alan açılan son konular gözükmüyor. Bu yeni forum pek hoşuma gitmedi eskisinin gelmesini diliyorum.

Continue reading..

Lol 1907 FenerBahçe Takımının Yeni Sezondaki Koçu Ve kaptanı belli oldu
Gönderen: FLASH - 29-11-2016, Saat: 20:21 - Cevaplar (1)

[Resim: 6ee40fcf-88c5-4abb-a224-c40bef8385c1.jpg]

1907 Fenerbahçe Takımının Yeni Sezondaki Koçu ve Kaptanı Belli Oldu
[Resim: ngMrRV.gif] 1907 Fenerbahçe takımının kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor. Takım, resmi twitter hesaplarından yaptıkları açıklama ile 2017 sezonunda 1907 Fenerbahçe forması giyecek ve kaptanlığı sahiplenecek oyuncu ile yeni koçlarını duyurdu.
1907 Fenerbahçe takımı, LoL Türkiye sahnesinin sevilen kaptanı, SuperMassive takımının efsane üst koridor oyuncusu [Resim: ngMrRV.gif] Berke "Thaldrin" Demir ile anlaşarak, sürpriz denilebilecek bir transfere imza attı.
Kariyerine [Resim: ngMrRV.gif] Team Turquality'de ADC olarak başlaya Thaldrin, takımın üst koridor oyuncusunun ayrılmasından sonra rolünü üst koridor olarak değiştirdi ve o gün bugündür Türkiye League of Legends sahnesinde üst koridoru domine etmektedir. Thaldrin'in en çok bilinen ve sevilen özelliği ise kesinlikle başarılı bir şekilde üstesinden gelebildiği takım kaptanlığıdır. Yaptığı seçimler ve taktikler ile Türkiye LoL topluluğunun büyük bir beğenisi kazanarak "Büyük Kaptan" ünvanını elde etti. Thaldrin turnuva karnesi ise  birçok TCL birincilik ve ikincilikleri ile dolu.

[Resim: DB8m4z.jpg]

Thaldrin açıklmasının hemen ardından 1907 Fenerbahçe takımı 2017 sezonununda takımın başında olacak koç ile de anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Fenerbahçe takımının önümüzdeki sezondaki koçu, bir dönem Team Turquality'de de çalışan, [Resim: v5pQa4.png] Chris "MoSiTing" Würger oldu. 
Alman çalıştırıcıdan büyük işler bekleyen Fenerbahçe ekibi, kadrosunu ağır ağır tamamlamaya devam ediyor. Her geçen gün farkli bir transferi açıklayan Fenerbahçe'nin pazara kadar tüm kadroyu açıklaması bekleniyor. 
Kulislerde dolanan bir bilgiye göre de Fenerbahçe ekibi 2017 kadrosunda 2 adet Koreli oyuncu bulunduracak. Koreli oyuncular ile anlaşmanın imzanladığı söylentiler arasında dolanırken kesin bilgiyi önümüzdeki günlerde 1907 Fenerbahçe ekibi yapacaktır. 

[Resim: vXQD14.jpg]

Continue reading..

Le jöida yetkisi alınsın !
Gönderen: Emir1GT - 29-11-2016, Saat: 18:51 - Cevaplar (3)

Le jöida denilen komutcumuz map deiş kal yapınca kal çıkarsa 4 el saklambaç yapcam dedi kal çıktı o da inat yapıp adminlik oyunu gibi saklambaç oyunu +3 olan kazanacak dedi. Tabi herkes şikayetçi inat değilmi yaparım falan diyor komutculugunun alınmasını istiyoruz

Herkezi 12 el koruma oyunu için bekletiyor
Sv den uzaklaştırma almasını veya yetkisinin alinmasini istiyoruz

Continue reading..

Böyle giriş ekranı isteyen var mı?
Gönderen: relre - 29-11-2016, Saat: 15:33 - Cevaplar (17)

[Resim: 2904623EEF09BDD06C81655B6413ABD1604C4897]

Continue reading..

Bakmak İstermisin?
Gönderen: reXaheNs'~#KzA - 29-11-2016, Saat: 12:47 - Cevaplar (13)

Herkeze SelamünAleyküm
İsmim Muhammet Teyfik Yalçın
15.06.1998 Doğumluyum GaziAntep'liyim ama Osmaniyede yaşiyorum
lise
2 tekrar okuyorum bölüm Muhasebe neden 12 sınıf değilsin derseniz İlk okul 1 sınıfta okumayi ve yazmayi fazla bilmediğim için Ailem tekrar okusun demişler. Her neyse Big Grin

Komut vermeyi ve serverdeki insanlarla vakit geçirmeyi seven birisiyim

Benden Büyüklerine Abi derim Küçüklerime Kardeşim derim Benim için saygı çok önemlidir.
Kuralları fazla seven biri değilim ama Kurallara uymaysak Herşey ters gider bu yüzden Kurallara önem veriyorum
Wink

Kısaça kendimi tanıttım Okuduğunuz için Teşekkür Ederim.

Continue reading..

Information BUNU GÖREN OYUNA GİRMEDİYSE DİREK İNDİRMEYİ BAŞLATSIN BİTMİYOR
Gönderen: PrinceofKnights - 29-11-2016, Saat: 08:36 - Cevaplar (7)

800mb update gelmiş. ay sonuna denk geldiğinden kotalar bitik. patetes gibi 30dakkadan önce inmiyor. bunu gören indirmeye başlasın anca yetişir benim internet gibiyse Big Grin

Continue reading..

Star Rogue One : Bir Star Wars Hikayesi ( Severlerine )
Gönderen: PrinceofKnights - 29-11-2016, Saat: 08:30 - Cevap Yok

Bayadır beni sabırsızlandıran bir şey bu yeni Star Wars filminin gelecek olması. Kendimi bildim bileli takip ettiğim kıymetli film serilerinden biridir Star Wars. Aralık 14'te de Rogue One ın çıkıcağını duyunca hemen soluğu burda aldım. Gerçi 7.filmi daha izlemedim ama ikisini sırayla izlerim sanıyorum Big Grin

Neyse bukadar yazı yeter kopi peyst kısmına geçiyoruz.

[Resim: rogue-one-cast-photo-d23-1536x864-521514304075.jpg]

"ÖZET VE DETAYLAR

Lucasfilm'in yeni "ara dönem filmlerinden ilki" olarak lanse edilen yapım bir grup beklenmedik kahramanın, imkansız görünen Ölüm Yıldızı planlarını çalma görevi için bir araya gelme hikayesini anlatacak. Film, Death Star'ın planlarını çalmak için bir araya gelen bir ekibin mücadelesini merkezine alıyor ve 1977 tarihli Yıldız Savaşları: Bölüm IV'ten öncesini anlatacak. Gareth Edwards'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin başrolünü Felicity Jones üstleniyor; kadroda ayrıca Ben Mendelsohn, Riz Ahmed, Diego Luna, Mads Mikkelsen ve Forest Whitaker da yer alıyor. Senaryosu Chris Weitz'a ait olan filmin yapımcılığıysa pek tabii George Lucas'a emanet."

# (konu yeri burası mı pek emin olamadım ama en genel bölüm olarak burasını bulduğumdan burada açtım konuyu.)

Özete de bakıcak olursak Death Star mevzusu gene ortalıkta. Abi çok fena olucak ya. İstanbul Anadolu yakasından gidecekler olursa çıktığı haftasonuna birlikte gidebiliriz. Hala heyecanlıyım ya Big Grin

Continue reading..

CS: GO Güncellemesi: Yeni Eldiven Kasası(The Glove Case)
Gönderen: relre - 29-11-2016, Saat: 05:05 - Cevaplar (6)

[Resim: new_gloves_2016-1.jpg]

Yeni Eldiven Kasası geldi! 
http://www.wasdzone.com/cs-go-glove-case-eldiven-kasasi-3120.html

Continue reading..

EN BEĞENİLEN YETKİLİ KİŞİNİN KÜFÜR ETMESİ
Gönderen: Slowtech - 28-11-2016, Saat: 22:52 - Cevaplar (3)

SH0CK ADLI ADMİN ÇOK SEVİLİYODU VE KÜFÜR ETTİ RESUL ADLI ARKADAŞIM YAKIN ARKADAŞIM BANA BU SSİ ULAŞTIRDI GEREĞİNİN YAPILMASINI İSTERİM.

KANIT : http://i.hizliresim.com/d8nBDZ.jpg

Continue reading..

Çevrimiçi Kullanıcılar
Şu anda 38 çevrimiçi kullanıcı var. 0 üye | 38 Misafir

Hoşgeldin Ziyaretçi
Mesaj atabilmek için forumumuza kayıt olmalısınız.

Kullanıcı Adı

Şifre

En Son Konular
Yaşayanlara selam olsun
Son Mesaj: TheMechanic
19-12-2023, Saat: 10:06
BUNE KARDEŞİM SUNUCU SAHİ...
Son Mesaj: Swallow
25-11-2022, Saat: 22:31
Minigames Yeni Market Eşy...
Son Mesaj: 4pro bey
29-07-2022, Saat: 06:18