Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Sunucu Listesi - wasdzone Forum
Sıra: Durum: Oyun: Sunucu Adı:
IP:
Oyuncular:
Harita:
Seçenekler:
1 Kapalı wasdzone Jailbreak 185.198.75.2:27015 0/0 - - -
2 Kapalı wasdzone MG 185.198.75.12:27015 0/0 - - -
    Toplam sunucu: 2     Toplam oyuncu: 0     Toplam kapasite: 0     Toplam boş kapasite: 0     Doluluk Oranı: 0 %     Rekor Oyuncu: 83

Forum İstatistikleri

13,000 Members,   3,239 Topics,   22,892 Replies,   Latest Member is ArmandoVew

toplantı konuları
Gönderen: UğurcanAkkaya - 29-01-2017, Saat: 13:56 - Cevaplar (1)

4 gündür internetim yok o yüzden toplantıya katılamadım toplantıda neler konuşuldu bunları yazacak var mı

Continue reading..

DGKO
Gönderen: FLASH - 29-01-2017, Saat: 12:26 - Cevaplar (6)

Doğum günün kutlu olsun Özbay abi nice mutlu Senelere İyiki doğdun

Continue reading..

UZUN YAZI SEVENLERE.. [PART 1]
Gönderen: Swallow - 29-01-2017, Saat: 08:21 - Cevaplar (4)

Ehm artık yaşadıgım saçma olayları buraya dökmeye, itiraf sayfasına yazarmışcasına roman tarzında yazmaya karar verdim.

Tarih 28 ocak 2017,  eh bu aralar boş zamanım çok bende gecelemeyi seven bi insanım babannem de bana kalmaya geldi evde oturup sohbet ediyorduk. tam 22 saattir ayaktaydım ve nedense uykulu olmak bende kafa yapıyor . bende bi server gireyim dedim.
Serverde herzamanki gibi publici çok ciddiye alan deişik insanlar bulunuyordu. Ben bu insanları hiç sevmemişimdir. Vaaz verirmişçesine çok güzel bi konuşma yaptıktan sonra ve insanların başını ağrıttıktan sonra birkaç mürit edindim.

Bi yandan ts3 açıktı bi yandanda rekora koşuyordum ayakta kalma saatim 25 olmuştu . Emrehocam'la ne konuştugumu hatırlamıyorum o da vardı. alp yani dragonite yetkimi aldı sonra bişeyler oldu ban yedim. hatırlamıyorum heralde bağırdım.

Bu banın üstüne bi mesaj geldi telefona eski arkadaş mecit. Mecit pezevengin tekidir tekel bayi sahibidir ve eski arkadaşlarımdandır.
bana kürt mahallesinin üstünde buluşalım diye mesaj atmış allah allah dedim. Dışarı çıktım Saat 6 falan sokağın cocukları top falan oynuyolar tabi. kürt mahallesinin önünde herzamanki kekolar vs vs derken mecitle buluştum. Bu gece adı duyulmuş bi klüpte parti varmış meğersem. Bana gidelimmi çok kız olucak falan diye ısrar etti. Uykuyu falan unutmuşum mecitlere gittik. Mecitlerin evi de nerdeyse dünyanın en tenha mahallelerinden birinde yer alır. girerken korkuyorum yahu. Eski arkadaşlarla falan fistan buluştum hafif uyukladım derken saat oldu 11 yola çıkalım dedi mecit bende tamam dedim bi arkadaşın arabasıyla yola çıktık.

Vardıgımızda arka koltukta çoktan uyuya kalmıştım. Dediği , abarttıgı kadarda vardı hiç bu mekana neden gelmedim diye sordum kendime. Alt kata indik , masaları geçtik derken bi kızla karşılaştım mecitin arkadaşıymış. genelde mecitin arkadaşı olan kızlar fahişe oluyordu ama bu kız normal göründü. bizle masaya oturdu falan derken........ işte en acı bölüme geliyoruz. Masada boş kaldıgım saniye uyuya kaldım. Öyle bi Uyuya kalmışımki mecit farketmemiş zaten masaya oturduguda yoktu adam pezevenk.
beni kaldırdıgında kız yoktu. Tam 45dk - 1 saat falan uyukladıkdan sonra tokatla kaldırdı beni mecit. 29 saat uykusuzluktan çıldırmak üzereydim. eve geldim yattım. şimdi kalktım. Mecit kızın numarasını aldın konuştun biraz dedi ama rehberde bulamıyorum numarayı. 

Devamı Gelicek. o kızı düzücem arkadaş. (hafif lirik şiir şeklinde halk edebiyatı kullandım)

Continue reading..

Selam Verme Bindi
Gönderen: FLASH - 28-01-2017, Saat: 22:35 - Cevaplar (9)

Öncelikle Selamlar Merak edenler için yazıyorum isteyenlerde var onun için buraya yazayım herkes faydalansın

bind f7 " say Esselamun Aleyküm Ve Rahmetullah " 

bind f8 " say Ve Aleyküm Esselam Rahmetullahi Ve berakatüh HoşGeldin " 

bind f9 " say HoşBuldum Teşekkür Ederim ^^

f7,f8,f9 yerine istediğiniz Tuşu koyabilrsiniz 

Şimdiden İyi Selam Vermeler Almalar

Continue reading..

ACİL
Gönderen: my name - 28-01-2017, Saat: 20:41 - Cevaplar (4)

Razer Mamba TE kullanan var mı yada Razer'in başka bi ürünü çok acil yardım lazım

Continue reading..

SELAMIN ALEYKUM AĞLAR BEN GELDİM
Gönderen: KARBONAT erkan - 28-01-2017, Saat: 17:17 - Cevaplar (4)

NABIOYNUZ KEYİFLER YERİNDEMİ UZUN BİR ARADAN SONRA GENE BU YOLLARA DÜŞTÜM Smile Cool Cool Cool

Continue reading..

Saklanbaçda Noclip yasak mı ?
Gönderen: Cheff - 28-01-2017, Saat: 15:59 - Cevaplar (2)

Saklanbaçda Noclip unammo gibi şeyler yasak mı ??

Continue reading..

Yaşamak da Ölmek de!
Gönderen: PrinceofKnights - 27-01-2017, Saat: 18:20 - Cevaplar (6)

Bu meslekte  yaşamak da ölmek de ekip işidir! Yaşamak da ölmek de!

Kaçıranlar için efsane rüya takımımızdan bir kare Big Grin
Yenildik ama canları sağ olsun. Baya eğlendik. Big Grin

[Resim: r6bBEP.jpg]

Continue reading..

E-POSTA ALAMIYORM
Gönderen: HeroG. - 27-01-2017, Saat: 15:10 - Cevaplar (3)

1 aydır falan kullandığım forum hesabımın şifresini unuttum.Şifremi unuttum kısmına tıkladım ve gerekli bilgiler e-postanıza gönderildi gibisinden yazılar çıktı Fakat hiç mail gelmedi bu sebeble yeni forum hesabı açtım.

Sadece bende mi oluyor ?
Çözümü varmı ?

Şimdiden Teşekkürler.(yanlış yere attım galiba Big Grin)

Continue reading..

ÖNERİ
Gönderen: BigThunder - 26-01-2017, Saat: 13:41 - Cevaplar (2)

MAP oylamalarını değiştirsek. Mesela oynanabilecek mapleri koysak basit eğlencedeki gibi direk map sonunda seçsek güzel olabilir.

Continue reading..

Çevrimiçi Kullanıcılar
Şu anda 31 çevrimiçi kullanıcı var. 0 üye | 31 Misafir

Hoşgeldin Ziyaretçi
Mesaj atabilmek için forumumuza kayıt olmalısınız.

Kullanıcı Adı

Şifre

En Son Konular
Yaşayanlara selam olsun
Son Mesaj: TheMechanic
19-12-2023, Saat: 10:06
BUNE KARDEŞİM SUNUCU SAHİ...
Son Mesaj: Swallow
25-11-2022, Saat: 22:31
Minigames Yeni Market Eşy...
Son Mesaj: 4pro bey
29-07-2022, Saat: 06:18